Ajándékutalvány különleges alkalmakra


Lepje meg szeretteit, barátait egy különleges élménnyel születésnapra, házassági évfordulóra, karácsonyra! Ajándékutalványunkkal pihenést, feltöltődést adhat azoknak, akik igazán közel állnak Önhöz. A Family Panzió és Apartmanházak ajándékutalvány értékét Ön határozza meg, melyek 5000 és 10000 Ft-os címletekben vásárolhatók meg és bármely a szálláshely által biztosított szolgáltatásra, szállás és/vagy csomagajánlatra felhasználható!

Minta


A rendelés menete:

  1. Kérje az ajándékutalványt az alábbi elérhetőségek valamelyikén: info@family-apartman.hu  vagy +36 30 /386 47 22
  2. A megadott visszaigazoló levél alapján utalja át a megfelelő összeget a panzió bankszámlájára.
  3. Az összeg beérkezését követően postán vagy e-mailben elküldjük Önnek az ajándékutalványt, kívánság szerint akár névre szólóan is. 


Fizetés módja:

Az ajándékutalvány beváltása:

Bármely a szálláshely által biztosított szolgáltatás, szállás és/vagy csomagajánlatra felhasználható, akár az akciós ajánlatok esetén is. A szálláshely kizárólag előzetes foglalással, írásos visszaigazolás esetén vehető igénybe. Az utalvány készpénzre nem váltható. Foglaláskor kérjük hivatkozzon az ajándékutalványon feltűntetett sorszámra. Az ajándékutalvány érvényessége a kiállítástól számított max. egy év! Az utalvány a megadott címletekben rendelhető, teremészetesen több címlet is kombinálható.  Az árak az áfát tartalmazzák!

Információ kérés és megrendelés esetén szívesen állunk rendelkezésére.:

info@family-apartman.hu
Tel.: +36 30 /386 47 22


Forrás : http://www.family-apartman.hu