Gästebuch


Gästebuch

Name:
E-Mail:
Eintragstext:
Überprüfungscode: Überprüfungscode
Einträge
Vendég 30.11.2014. 18:11 E-mail
Tisztelt Family Panzió!
Párommal 3 napot töltöttünk Önöknél a Panzióban, minden nagyon szuper volt, a panzió nagyon szép és rendezett, az apartman házak is csodásak, a berendezések nagyon szépek, igényesek. A reggelinél bőven volt választási lehetőségünk, a 3 fogásos vacsora is bőséges volt és finom. Az alkalmazottak is nagyon kedvesek és segítőkészek. A környék szuper. :)
Remélem a közel jövőben még eljutunk Önökhöz.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
100 %-ig elégedettek voltunk mindennel.
Köszönünk mindent!

Réka, Tibi
Zoli, Viki és Dávid 16.08.2012. 10:09 E-mail
Fantasztikusan éreztük magunkat Lipóton! Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk! Ilyen kedves és segítőkész csapattal még egy szálláshelyen sem találkoztunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Mindent köszönünk!
Colin, Muriel and Milo from Belgium 16.11.2011. 13:58 E-mail
We had a wonderful stay in Lipót.
The multilingual staff really makes you feel like a guest and not just a custommer.
The lady at the reception was very welcoming and most helpful.  She gave us some interesting ideas for visits and provided us with maps and documentation about the region.
The apartment houses are well-equiped and very cosy.
Breakfast was excellent!
We travelled with our one-year old son and much to our (pleasant) surprise there was not just a baby cot but a baby bath, high chair and babyphone too.
We already look forward to our next stay there.
Thank you very, VERY much!
Kinga 29.08.2011. 11:47 E-mail
Sziasztok! Csodálatos hetet töltöttünk el a festői Szigetközben. A táj egyszerűen páratlan, a szállásunk kifogástalan volt.  Ha frappánsan össze kéne foglalnom, hogy kiknek ajánlanám, akkor csak ennyit mondanék... Egyedül, kettesben. Együtt a családdal, neked és nekem. Nekünk, mindenkinek! ;)
Dominika 09.08.2011. 14:24 E-mail
Üdv! Egyszerűen csodálatos :) Mind a ház, mind a szolgáltatások, mind pedig a környék lenyűgöző! Hatalmas élmény volt eltölteni pár napot. Mindenki bátran választhatja, garantálom, hogy fantasztikusan érzik majd magukat :)