Apartmanházak

Mivel vendégeink között sokan érkeznek gyermekekkel, ezért készítettük el a minden igényt kielégítő, akár 3 generáció elhelyezésére is alkalmas faházainkat. A házak kialakításánál és felszerelésénél fő szempont az otthonos, barátságos légkör megteremtése volt. Érezze magát otthon a szabadsága alatt is!


Két darab nagy, három darab kis,- és egy darab superior apartmanházzal rendelkezünk, így összesen 6 apartmanházban tudunk vendégeinknek szállást biztosítani.

A két darab, egyenként
60 m2 alapterületű, kétszintes iker fahazunk (nagy)  3-3 szobával, 2-2 fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával és kiszolgáló helységekkel családok, baráti társaságok számára ideális pihenési lehetőséget biztosít. A házak egyenként 6+2 fő elhelyezésére alkalmasak. Ezek a házaink összenyithatóak, de önállóan is bérelhetőek.

Family Apartman Lipót

Kisebb faházaink 40 m2 alapterületűek, ám elrendezésükben különböznek. Az egyikben az alsó szintjén felszerelt konyha, nappali, kétágyas hálószoba, fürdőszoba, míg az emleten egy légtérben  4 ágy található, így 4+2 fő számára biztosít kényelmes elhelyezést. Másik kis apartmanházunkban 3 darab kétágyas szoba, illetve két fürdőszoba található, így 6 fő részére alkalmas. Alsó részen szintén konyha és nappali kapott helyet.

Kis méretű faházunk két szintes. Földszinten 1 db franciaágy található fürdőszobával. Az emeleten kapott helyett az étkező konyhával, valamint 1 db kétágyas szoba zuhanyzóval.

Superior faházunk egy elkülönített, nyugodt területen található, amelyhez saját kertrész és napozóterasz is tartozik. Az apartman egy légterű, melyben 1 db franciaágy és kihúzható kanapé található, így 2+2 fő részére elhelyezésére alkalmas.Konyha nem tartozik hozzá. Kizárólag ez a faházunk rendelkezik  jacuzzival és szaunával melyet külön kérésre, külön díj ellenében biztosítunk Vendégeink részére.

Family Apartman Lipót


Mindegyik ház tv-vel, Wi-Fi-vel, szabályozható klímával felszerelt. Apartmanonként a fürdőszobák zuhanyzóval, hajszárítóval felszereltek. Apartmanházaink teljesen felszerelt konyháiban az alábbi eszközök állnak rendelkezésre: hűtőszekrény, vízforraló, főzőlap, mikrohullámú sütő (grillez és süt), edények, evőeszközök, tányérok, poharak. Nagy apartmanházunkban a konyhák mosogatógéppel is felszereltek.

Nézze meg az apartmanházakat!

Forrás : https://www.family-apartman.hu