ElsőHarmadikNegyedikMásodik

Árak

Fotógaléria

Ajándékutalvány különleges alkalmakraBemutatkozó videó


Family videó

Futura
Futurajet
Facebook


Ballagási bankett

Diplomaátadó...szeretne családias környezetben ünnepelni, de nem szeretne otthon bajlódni? Legyen szó akár szűk családi összejövetelről vagy össznépi mulatságról a Family Panzió és Apartmanházak Rendezvényháza kitűnő helyszínt biztosít a kemény, kitartó munkáért járó ünneplésre, az azt követő bulik számára. Nemcsak a zártkörűséget biztosítjuk, hanem a finom ételeket, italokat is.

Rugalmasan állunk minden igényhez, így a kerti bogrács- és grill sütőnek hála Ön is lehet főszakács, de kívánság szerint akár saját étel – ital is behozható.

Az ízletes ételek elfogyasztása után fáradalmait kipihenheti privát Relax sarkunkban, mely jakuzzival és finn szaunával várja a feltöltődni vágyókat vagy lazíthat a szomszédságunkban található, egész évben nyitva tartó Lipóti Termál- és Élményfürdőben, hogy felfrissülve folytatódjék a buli, mely hangulatához teljes körű hangosítással járulunk hozzá, így akár karaoke party-t is szervezhet.

A hajnalig tartó bulit pedig kipihenheti igényesen berendezett 2 ágyas panzió szobáink, illetve 2 és 3 hálószobás apartman faházaink valamelyikében.
 
Kérje kedvező ajánlatainkat az alábbi elérhetőségeinken:

 
Family Panzió és Apartmanházak
Tel.: +36/96/960-027
Mob.: +36/30/386-4722
E-mail: info@family-apartman.hu