ElsőHarmadikNegyedikMásodik

Árak

Fotógaléria

Ajándékutalvány különleges alkalmakraBemutatkozó videó


Family videó

Futura
Futurajet
Facebook


Előlegfizetés SZÉP Kártyával

Nyomtatás

SZÉP kártyás előlegfizetési útmutató

 A foglalások véglegesítéséhez 30% előleg fizetése szükséges. Az előleg fizethető banki átutalással és SZÉP kártyával is.


OTP SZÉP Kártya

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie:

 1. Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;

 2. A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása, vagy

 3. Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után

 4. Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

 5. Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni.

 6. Kérjük, hogy az előlegfizetés során keletkezett bizonylatot emailben küldje el részünkre, ezzel igazolva az előlegfizetés megtörténtét.


OTP SZÉP kártya munkavállalói felület: 
https://www.otpszepkartya.hu/?cr=RFlYRA0PUhVUWg5ZVQk6OWVlNjlkOTM%3D

 

K&H SZÉP Kártya

A szállásfoglaláshoz szükséges előleget a kártyabirtokos és a szálláshely egyezteti egymás közt, majd a szálláshely indítja el a K&H SZÉP kártyarendszer elfogadói webes felületen az előleg megfizetéséhez szükséges tranzakciót. Ehhez a kártyabirtokosnak csak a K&H SZÉP kártyaszámát szükséges megadnia (hasonlóan a bankkártyás fizetéshez).
A szállás előleg nem kerül átutalásra a szálláshely felé, hanem az előleg összege a kártyabirtokos alszámláján zárolásba kerül, amelyet csak a szálláshely tud törölni a rendszerben. A szálláselőlegre zárolt összeget a kártyabirtokos nem tudja elkölteni és ez biztosítékot jelent a szálláshely számára, hogy a szállás előlegre garantáltan megvan a fedezet a kártyabirtokos alszámláján.

Bővebb információ: 

https://www.kh.hu/publish/kh/hu/khcsoport/SZEP_Kartya.html

 

MKB SZÉP Kártya

Előrefizetés (előlegfizetés) Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott "Azonosító szám"-ot (nem azonos a kártyaszámmal!).

Az előrefizetés menete röviden az alábbiak szerint zajlik:

 1. A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba,

 2. Megadja a kártyabirtokos "Azonosítószám"-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).

 3. A szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy "Előrefizetési azonosító" számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon),

 4. A Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító" segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével

 5. Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.

 6. Az így kifizetett (zárolt) összeg – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan – 5 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató részére.


Bővebb információ:
https://www.mkbszepkartya.hu/gyik.html