ElsőHarmadikNegyedikMásodik

Árak

Fotógaléria

Ajándékutalvány különleges alkalmakraBemutatkozó videó


Family videó

Futura
Futurajet
Facebook


Familypark Neusiedlersee

Mesepark Ausztriában

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja! Fantasztikus szórakozás 140.000 négyzetméteren.

A négy különböző tematikus élményterületen, a "Kalandvárban", a "Meseerdőben", a "Kalandszigeten" és a "Tanyán" mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást.


Számtalan játék lehetőség várja itt a kicsi és nagyobb gyerekeket. Sárkányvasút, hullámvasút, körhinta, malacvasút, traktorvasút, Kacsa-körhinta. A mókás erdei futam nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek vaddisznók és rókák hátán galoppozzanak. A Sárkánybarlangban egy "igazi" sárkánnyal találkozhatnak. A bátrak kipróbálhatják az óriási Templom-csúszdát , a Krokó-vízipályát és az "Isteni villám" hullámvasútat. Az Őrült madárijesztő mindenkit nevetésre késztet. A gyerekek több mászólabirintus közül választhatnak, de találunk itt vadasparkotis állatsimogatóval. 

Fáradalmaikat a szülők és gyerekek az éttermekben (Filippo Vendéglője, a Várkocsma, az Erdei Vendéglő vagy a Parasztkocsma, a Szamáritató, a mediterrán jellegű Római Étterem és a Kikötői Taverna) pihenhetik ki, ahol természetesen gyerekmenü is kapható ajándékkal. A babaételeket mikróban is felmelegíthetjük.

Rattenmühle szuperéles kanyarokkal. Lélegzetelállító száguldás 430 méter hosszan, éles kanyarokkal, váratlan irányváltásokkal valamint meredek és villámgyors hegy-, és völgymenetekkel, 18 méter szintkülönbséggel. Egy kocsi négy férőhelyes, végsebessége 54 km/h.

Nyáron egy további izgalmas látványosság várja a gyerekeket, a drágakőbánya, ahol egy "aranymosó tállal" kereshetik a drágaköveket, amelyeket aztán haza is vihetnek.

Cím: 7062 St. Margarethen, Märchenparkweg 1
Nyitva: április - szeptember naponta 9.00 - 18.00 (belépés 17.00 óráig), október naponta 10.00 - 17.00 (belépés 16.00 óráig)

Belépő: 19,50 euró/fő. 3 éves kor alatt ingyenes.
   3-14 éves korig a születésnapos gyerekeknek ingyenes a belépés.
   Minden pénteken családi nap, ekkor 17,50 euró a belépő.
Kedd nyugdíjas nap: 60 év fölötti látogatóknak csak 9,50 euró/fő

A parkolás ingyenes.