ElsőHarmadikNegyedikMásodik

Árak

Fotógaléria

Ajándékutalvány különleges alkalmakraBemutatkozó videó


Family videó

Futura
Futurajet
Facebook


Parndorf Designer Outlet

Parndorf Designer Outlet a luxusmárkák oázisa


Parndorf sokak által, mint Ausztria premier outlet paradicsoma ismert. A magyar határtól mindössze néhány kilométernyire található Parndorf Designer Outlet több mint 150 üzlettel várja a vásárlókat. Az outlet 37.000 négyzetméterén olyan luxusmárkák képviseltetik magukat, mint az extravagáns ruháiról, cipőiről és kiegészítőiről híres olasz divatház a Prada. Az olasz divatmárka mellett a Parndorf Designer Outlet a hírességek körében is közkedvelt világmárkáknak, így többek közt a Gucci, az Armani és a világhírű amerikai divattervező Michael Kors üzletének is otthont ad.

A luxusmárkák mellett a Parndorf Designer Outlet az ismertebb márkákat is felvonultatja. Így aki egy Parndorf shoppingra szánja el magát az örömét lelheti a s.Oliver, Mango, Mexx, Lacoste vagy éppenséggel a Tom Tailor üzleteiben is. Parndorf Designer Outlet centerében azonban az is megtalálja a számítását, aki egy konkrét céllal érkezik. Aki mondjuk farmert szeretne vásárolni azt  a Levi’s, a Mustang, a Guess, a Pepe Jeans,a Diesel és a Calvin Klein Jeans üzleteit várják, míg a táskák szerelmeseit a Furla, az Aigner, a Braccialini és a Bree. Az üzletek listája azonban itt még korántsem ér véget....

Az igazi jó hír az, hogy a Parndorf Designer Outlet a belvárosi árakhoz képest az év minden napján 30-70%-os kedvezménnyel várja vásárlóit. Ez elsőre gyanúsan hangozhat, pedig nincs ebben semmi különleges. Pusztán arról van szó, hogy a Parndorf Designer Outlet centerben elsősorban az előző szezon darabjai, azaz kifutó modellek vásárolhatók meg.

Cím: Ausztria, 7111 Parndorf, Designer Outlet Straße 1.
www.mcarthurglen.com
Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 9:30 - 19:00    Péntek: 9:30 - 21:00   Szombat: 9:00 -18:00
 
Megközelíthetőség: az A4-es autópályán a Neusiedl – Gewerbepark kijáratig, vagy a Bundesstraße 10 (Nickelsdorf)  és a Bundesstraße 51 úton Neusiedl kijáratig, majd onnan a B 50 úton Parndorf irányába.