Szálláslehetőségeink


Szálláslehetőségek

A panzióban minden igényt kielégítő, igényesen berendezett, klimatizált, minibárral és LCD TV-vel felszerelt négy darab kétágyas – pótágyazható - szobával várjuk.
Összesen 5 darab kétszintes és 1 db egyszintes faházzal rendelkezünk. A nagy apartmanházak 3-3 szobával és 2-2 fürdőszobával családok, baráti társaságok számára ideális pihenési lehetőséget biztosítanak 16 főig. Igény szerint akár össze is nyithatóak, de külön-külön is bérelhetőek.

Közepes faházunk 6 fő számára biztosít kényelmes elhelyezést 3 darab kétágyas szobában és szintén két fürdőszobával.

Kis apartmanházunk 1 darab kétágyas és 1 darab négyágyas szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, ideális 4-6 fő számára.

Fentiek alapján kb. 40 fő részére biztosítunk ideális szálláslehetőséget. Minden faházunkban teljesen felszerelt konyha és étkező, LCD TV található, házaink klimatizáltak és fűthetőek. Vendégeink számára ágyneműt, törölközőt, ingyenes internet hozzáférési lehetőséget, és zárt parkolót biztosítunk.
Kikapcsolódás
Wellness házunkban 6 fős finn szauna várja a feltöltődni, kikapcsolódni vágyókat! A wellness ház kibérlése privát használatra jogosít.
A udvaron lehetőség van bográcsozásra és grillezésre, melyhez a szükséges eszközöket vendégeink díjmentesen használhatják.
Forrás : https://www.family-apartman.hu